Tiden rusar iväg med en hiskelig fart. Här har hunnits med födelsedagsfika i slutet av november, sen har vi varit med jobbet på kickoff i Arjeplog och här i Sorsele var det julkonsert med luciatåg i kyrkan i fredags och sen igår lördag var vi med några från jobbet och åt julbord i Sandsele.

Dessutom har det kommit lite mera snö så att det faktiskt går att åka skidor ”på riktigt” nu 🙂 Jag försöker vara iväg 3-4 gånger i veckan, även om det ibland bara blir korta rundor. Nu i helgen har jag testat lite med Troy, kört bara ca 1 km och sedan kastat bollen-med-snöre framför honom. Lyckats köra två såna sträckor både lördag och söndag – i full fart och utan krångel – jippie. Det har inte varit några andra hundar i spåret och de skidåkare som varit ute har varit utom synhåll. UDHK-lägret som skulle varit i Klimpfjäll i slutet av november ställdes in pga snöbrist så det känns skönt att ha kommit igång innan jul – vid kusten verkar det fortfarande vara barmark. Idag var det ”klart och kallt” (ca -15) väder och lite ljusare ute (se bild vid Granåker nedan)

På hemmaplan är det julpyntat, både inne och ute, och i år kommer vi för första gången att fira julafton hemma hos oss. Men dit är det ju 10 dagar och innan dess ska det hinnas jobbas – för oss båda då sambon fått jobb och börjar i morgon – nya rutiner på gång alltså.

RodKonlampa     StjarnaFonster

Storvindeln14dec