Så har då hösten (och nästan vintern) hunnit ikapp oss. I torsdags så kunde det enligt SMHI komma 5-10 cm snö under ”efter natten”, men när jag promenerade till jobbet var det fortfarande barmark och hyfsat fint väder. Dock drog snöovädret in någon timme senare, det blåste och snöade lapphandskar av storlek XXXL, utanför mitt jobbfönster for snön bokstavligt talat uppåt pga ett sluttande tak nedanför. Vid hemgång så var det dock över, lite blåsigt och blandat slask, snö och is på marken.

Nu så här på söndag eftermiddag ligger fortfarande den lilla snön kvar på sina ställen och vi har haft kalla nätter sen dess, men det verkar som att det kommer att bli varmt och blött under kommande vecka…

Helgen har bjudit på diverse aktiviteter, igår var det besök på stan och inhandlande av bikini, därefter fika följt av basketmatch. Comets spelade inte särskilt bra i 2½ period så jag var nästan på väg hem, sen blev den stora stjärnan skadad, men av nån anledning var det som att matchen vände där och de spelade upp sig till ledning som dock inte höll riktigt till matchens slut. Idag söndag har jag kollat så att bilen verkar ok inför besiktning i morrn, det har blivit ett gympass på IKSU och därefter muffinsbak. Nu är det Rasmus tur att få göra nåt roligt så dags för prommis!