i en väldans fart… Det känns som vår/försommar men almanackan säger mitt-i-sommaren – hur gick det här till?!? Och vad gjorde då jag/vi under tiden?

En helg med besök av brorsan med familj. Inga särskilda aktiviteter förutom lite sightseeing runt Sorsele och så köpte vi lite sommarblommor som fick flytta in i rabatten och krukor.

Sen hade jag och sambon en helg i Umeå med hotellövernattning, käka ute och shoppa. Hundarna fick vara på hundpensionatet här i Sorsele. Troy har varit där tidigare men för Ilo var det första gången. Gick bara fint.

Plötsligt midsommar vilket betyder nån slags utflykt. I år en liten promenad genom skog fram till en liten tjärn. Mest bara ”vara”, vilket inte är så lätt när Troy är med – han har svårt att koppla av ute.  Ilo däremot är hur cool som helst. Resten av helgen regnade det.

Sista veckan jobbade jag lite mer än vanligt för att täcka upp för ledig kollega. Veckan avslutades med sommarvärme vilket var väldigt skönt. Dags för semester!

Sen regnade det i måndag och efter det rätt kyligt och blåsigt… försöker få undan sånt som inte hunnits/prioriterats tidigare, tex städa bilen… och så är det dags att förbereda inför lördagens äventyr 😥

Grabbarna håller koll när husse ska fiska

Troy tränar på att chilla

Ilo kan redan det här med att chilla

Skidspår i sommartid

Skidspåret går även över en myr