Så har det då äntligen kommit snö här i Umeå!!! Inte mycket mer än en decimeter, men tillräckligt för att det ska bli ljusare ute och att det troligen kommer att finnas åtminstone nåt mer ställe att åka skidor på än Nydala. Nu när det blivit rent och kallt ute så har bilen fått sig en tvätt och ser nästan lite ”ny” ut 😉 Rasmus fick också tvätta sig igår så han är både renare och korthårigare kring tassarna, förhoppningsvis stannar vintern nu så att han får fortsätta vara ”ren och fin” och det dras inte in så mycket sand….

Förkylningen är väl sakta på väg bort, kan sova på nätterna utan att vakna av hosta, och har inte haft ont i halsen senaste dagarna. Dock är det lite svårt att bli av med det sista ”tjocka” i näsa och (långt ned i) halsen. Idag har jag varit och gymmat lite för att känna på hur kroppen reagerar, blev lite högre puls än vanligt när jag gjorde benövningen men i övrigt kändes det bra.

Vårat SM nästa vecka här i Umeå blev ju inställt, kanske lika bra det när varken jag eller Ayla är redo för att tävla en mil ännu, eftersom det är först nu det har börjat komma snö så har jag heller inte hunnit planera in några kommande tävlingar, men det kanske man snart får börja fundera på…