Det var det igår, körde en kort, snabb runda på 4,5 km på Nydala. Ganska hårt och isigt och knappt några andra där, varken skidåkare eller hundförare. Det var faktiskt första passet efter 16-km-sträckan på Vindelälvsdraget, eftersom jag varit lite småförkyld sen dess. Det skulle nog gå att köra några veckor till, men vi har inget särskilt att träna för nu. Dessutom har jag rätt mycket på jobbet och nu är det dags att ta itu lit mer med Troys träning – där finns mycket att göra 🙂 För egen del borde jag sätta igång med mer stretchning och styrketräning, men det får vänta till efter påsklovet.

Jag tog ledigt idag torsdag, på mitt jobb är det full arbetsdag idag, men jag behöver sammanhängande långledigt och faktum är att jag bara saknar nån enstaka timme från att ha jobbat ”full vecka”! De får klara sig utan mig idag 🙂

Packar och fixar för påskfirande, ska bli skönt med avkoppling och slippa allt kring jobb och datorer och stress – batterierna behöver verkligen laddas. Hoppas att finvädret håller i sig – skulle vara trevligt om det fortsatte vara kalla, klara nätter och sol på dagarna!