Jag tycker vi har haft en riktigt bra vinter – snön kom tidigt, vi har haft lagom kallt (jag har inte ändrat ett enda skidpass pga kylan) och det har hållit sig kalla nätter länge så det är faktiskt skidspår som prepareras här i Umeå fast vi nu är inne i mitten av april.

Under veckan var det åtminstone 5-6 minusgrader varje natt, men nu under helgen har det inte frusit (möjligen liiiiite) och vi har haft många plusgrader på dagarna. Det märks att det tinar mycket, mina ”hårt trampade” stigar i snön börjar vara mjuka och det gäller att se var man sätter fötterna, för är man lite för långt ut på kanten så sjunker man ned i snön. Under helgen har vi även öppnat fönstret i sovrummet, får se om vi kan ha det öppet hela tiden nu utan att det ”drar” kallt på nätterna….

Helgen har varit riktigt bra. Hunnit med lite av varje, hundsnack och prommis (Troy fick springa med halvbrorsan), gymmat, varit på utflykt och så bullbak 🙂 Dessutom har SAIK hunnit med att vinna de två första SM-finalerna i hockeyn. Som född norrbottning borde man kanske hålla på Luleå, men eftersom jag gärna avstår det 😉 så blir jag glad över att ett västerbottenslag leder, det jag har sett av matcherna tycker jag har varit rättvisa segrar.

Träningen med Troy går framåt. Nästan varje prommis tar jag några stopp där vi tränar FOT och jag märker stor skillnad – det finns hopp!!