Så har man hunnit jobba typ två veckor. Kom ju hem före lunch förra måndagen och hann jobba hemifrån några timmar. Sen på kontoret tis-tors och försökte jobba undan de mail mm som kommit under semestern. Sen avslutade vi med ledig fredag eftersom det var begravning av min sambos mamma i Sorsele. Vi åkte upp till Granåker direkt efter jobbet på torsdagen. På fredagförmiddag hann jag ut en liten sväng med Troy i skogen eftersom han skulle få ligga i bilen mest hela eftermiddagen.

Det blev en fin begravning följt av gravsättning och minnesstund, eller stund och stund – det höll på hela eftermiddagen, drygt 50 pers på minnesstund och hela 90 telegram – jag trodde aldrig att de skulle sluta läsa. På kvällen var jag helt slut i huvudet, för min del var det inte bara begravningen som tog på krafterna, utan det var även många släktingar som jag träffade för första gången. Kan dock konstatera att det finns många trevliga och otroligt varma människor i släkten 🙂

På lördagen samlades ”familjen” i Granåker, vi var 11 vuxna och tre barn om jag räknar rätt, för att grilla och ha det trevligt. Extra trevligt att det var kanonväder (varför tog jag inte med ”riktiga” shorts?!?) med varmt och skönt ute ända tills solen gick ned bakom träden. Ett extra plus för att det inte var några irriterande mygg eller knott! Rasmus fick specialhandling av Aurora, de var nog inte helt överens hela tiden om vart de skulle gå, men verkade komma bra överens. Han är ju inte jättevan barn, men eftersom han är så himla snäll och glad så funkar det hur bra som helst.

Både lördag och söndag gick jag i skogen med Troy, tränade på att gå zickzack och söka lagom långt ut. Inga fåglar i sikte, men under en gran markerade han, men ingen fågel där då, funderade lite på vilken sorts djur som bodde håligheterna som syntes. Vi träffade på en ren, jag såg den springa iväg, lite senare for Troy iväg en liten bit i spåret, men vände och kom tillbaka fort.

Under veckan har jag hunnit med att träffa min PT, dags att dra igång träningen på riktigt nu, behöver hitta lite inspiration och sätta upp några lämpliga mål så att jag känner att det händer något, vill komma lite längre än bara underhållsträning. Under passet gjorde jag hela 40 armhävningar – känns som att det var en hel årsranson – hade rejäl träningsvärk kvällen efteråt.

Under veckan har vi hunnit ha års- och medlemsmöte inom UDHK, snart är det dags att dra igång träningen med Ayla också. Under hösten kommer Troy inte att få dra, utan jag räknar med att ha en del lydnadsträning och passivitet att träna på.

Troy vid tjärn